Έτσι όπως το πάει ο Stephen Curry σύντομα κάθε ρεκόρ που συσχετίζεται με τα τρίποντα στο NBA θα του ανήκει. Άλλωστε ήδη κατέχει τα περισσότερα και στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών πρόσθεσε άλλα δύο στην συλλογή του.

Είναι πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε αγώνα των τελικών, καθώς φόρτωσε το καλάθι των Cleveland Cavaliers με 33 πόντους έχοντας 9/17 πίσω από τα 7.25 μέτρα και οδήγησε τους Golden State Warriors στη νίκη με 122-103. Έτσι πέρασε τον Ray Allen ο οποίος στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών του 2010 είχε βοηθήσει τους Boston Celtics να νικήσουν 103-94 εκτός έδρας τους Los Angeles Lakers βάζοντας 32 πόντους με 8/11 τρίποντα. Ταυτόχρονα ξεπέρασε και τον LeBron James (85) για να γίνει αυτός που έχει ευστοχήσει στα περισσότερα τρίποντα (90) στην ιστορία των τελικών, ενώ το ρεκόρ για τα πιο πολλά σε μία σειρά τελικών (32) είναι δικό του από το 2016.

Γενικότερα στα playoffs ο Curry μοιράζεται το ρεκόρ για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα (98) σε μία σεζόν με τον Klay Thompson. Ο ίδιος το είχε κάνει το 2015 και ο συμπαίκτης του το είχε ισοφαρίσει την επόμενη χρονιά. Στην σχετική λίστα πάντως οι τρεις από τις τέσσερις κορυφαίες επιδόσεις είναι δικές του. Με τα εννιά τρίποντα που έβαλε στους Cavs πλησίασε το ρεκόρ του Thompson για τα περισσότερα σε αγώνα της postseason (11) και ανέβηκε στην δεύτερη θέση στην λίστα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα στην ιστορία των playoffs. Έφτασε τα 370, άφησε πίσω του τον James (369) και χρειάζεται άλλα 16 για να σπάσει το ρεκόρ του Allen (385).

Όσο για την κανονική περίοδο, έχει ευστοχήσει στα πιο πολλά τρίποντα σε ένα παιχνίδι (13) και φυσικά είναι αυτός που έχει βάλει τα πιο πολλά (402) σε μία σεζόν. Αυτό το ρεκόρ το έχει σπάσει κάμποσες φορές, καθώς οι τρεις καλύτερες επιδόσεις και συνολικά οι τέσσερις από τις πέντε κορυφαίες του ανήκουν. Το μόνο που μένει λοιπόν για τον Stephen Curry είναι να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του NBA. Προς το παρόν είναι έβδομος με 2.129, αλλά με αυτούς τους ρυθμούς κανένας δεν πιστεύει πως σε λίγα χρόνια δεν θα έχει περάσει τον Ray Allen που είναι πρώτος με 2.973.