Κατηγορία

Μπάσκετ

Mannion-Hayes: Δύο Αμερικανάκια από την Ευρώπη (vids)

Ο Nico Mannion και ο Killian Hayes είναι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι point guards με αμερικανική μπασκετική παιδεία και ευρωπαϊκή ταυτότητα.

Detroit Pistons: Οι «Bad Boys» δεν κώλωναν πουθενά (vids)

Προκειμένου να βρεθείς στην κορυφή και να πάρεις το πρωτάθλημα στο NBA των 80’s χρειαζόταν κότσια και τα «Κακά Παιδιά» των Detroit Pistons τα είχαν.

Ο «Fast Eddie» δεν είναι ο Eddie Johnson που ξέρετε (vids)

Το παρατσούκλι «Fast Eddie» δεν ανήκει στον Eddie Johnson που έπαιξε στον Ολυμπιακό, αλλά σε έναν συνονόματο του που είναι επίσης παλιός παίκτης του NBA.

Ο Cole Anthony ήταν το one man show του North Carolina (vids)

Η παρουσία του οσονούπω 20χρονου point guard Cole Anthony αποτέλεσε ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει την φετινή σεζόν στο NCAA το North Carolina.

Ελληνικοί μύθοι για τον Michael Jordan που δεν ισχύουν (vids)

Μεταξύ άλλων στη χώρα μας συζητιούνται συχνά δύο γεγονότα σχετικά με τον Michael Jordan που όμως δεν είναι αυτά που πιστεύουν πολλοί.

Με τον Danilovic η Virtus Bologna δεν έχανε πρωτάθλημα (vids)

Η άφιξη του Predrag Danilovic στην Μπολόνια το καλοκαίρι του 1992 μεταμόρφωσε την Virtus στην κορυφαία ομάδα του ιταλικού μπάσκετ.

Το McDonald’s Open έφερνε τη λάμψη του NBA στην Ευρώπη (vids)

Το McDonald’s Open έδινε την ευκαιρία στο ευρωπαϊκό κοινό να θαυμάσει από κοντά τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA σε ένα τουρνουά που έγινε θεσμός.

Ο LaMelo Ball «πούλησε» μπασκετική τρέλα στην Αυστραλία (vids)

Στα 18 του ο LaMelo Ball έγινε ο απόλυτος σταρ του πρωταθλήματος της Αυστραλίας για το οποίο μάλιστα αποτέλεσε έναν τεράστιο διαφημιστικό πόλο έλξης.

Chicago Bulls: Ο Karnisovas ανέλαβε mission impossible (vids)

Με την ανάληψη του πόστου του διοικητικού ηγέτη των Bulls ο Arturas Karnisovas έχει μπροστά του μια αποστολή που θεωρείται από πολλούς ακατόρθωτη.

© 2018 - 2020 InBall — Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στην Κορυφή ↑