Κατηγορία

Μπάσκετ

Στο σημερινό NBA ο Toni Kukoc θα ήταν σούπερ σταρ (vids)

Με τα τωρινά δεδομένα εάν οι Αμερικανοί έβλεπαν τον Kukoc να κάνει αυτά που έκανε τότε στην Ευρώπη θα πάθαιναν την πλάκα τους.

NCAA: Με Bates και Duren το Memphis αλλάζει τα δεδομένα (vids)

Με την προσθήκη του Emoni Bates και του Jalen Duren το Memphis αποκτά βλέψεις για Final 4 και τίτλο στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα.

Σε ένα κακό draft οι Warriors έκαναν τις καλύτερες επιλογές (vids)

Με τους Jonathan Kuminga και Moses Moody οι Warriors πήραν δύο παίκτες που θα κάνουν τις ομάδες που τους προσπέρασαν να το μετανιώσουν.

Το Summer League για τον Jordan Nwora ήταν καταστροφικό (vids)

Αν και διαθέτει τις ικανότητες για να γίνει αργά ή γρήγορα απαραίτητος στους Milwaukee Bucks η παρουσία του Jordan Nwora στο Las Vegas ήταν απογοητευτική.

Ο Chris Duarte των Pacers δεν είναι μόνο ένας καλός σουτέρ (vids)

O Chris Duarte έφτασε στο NBA έτοιμος να πρωταγωνιστήσει προσφέροντας στους Indiana Pacers πολύ περισσότερα από απλά ένα καλό σουτ τριών πόντων.

Ο Thomas βρέθηκε στους Nets γιατί ξέρει να σκοράρει (vids)

Ο Cameron Thomas έχει αριστεύσει στον επιθετικό τομέα σε κάθε επίπεδο και το Summer League του NBA δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Patty Mills και Αυστραλία έχουν επιτέλους το μετάλλιο τους (vids)

Το γυρόφερναν συνεχώς και το έχαναν πάντα στο νήμα αλλά στο Τόκιο ο Mills ανέβασε την Αυστραλία στο βάθρο ξεπερνώντας ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Kevin Durant αποτελεί χρυσή εγγύηση για τις ΗΠΑ (vids)

Όταν φοράει την φανέλα των ΗΠΑ ο Durant όποιες και αν είναι οι συνθήκες παίρνει από το χέρι την ομάδα του και την οδηγεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Λόγω Gobert η Γαλλία έχει σοβαρές πιθανότητες για χρυσό (vids)

Ο Rudy Gobert έχει επιτρέψει στην Γαλλία να εκμεταλλευτεί τα μειονεκτήματα των αντιπάλων της και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα δυνατά τους σημεία.

© 2018 - 2021 InBall — Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στην Κορυφή ↑