Κατηγορία

Μπάσκετ

Η «αχίλλειος πτέρνα» των Bucks δεν υπάρχει πια (vids)

Οι Milwaukee Bucks βρήκαν τον τρόπο να εξαλείψουν το πιο αδύναμο σημείο της άμυνας τους μειώνοντας δραστικά τα τρίποντα που δέχονται.

Miller: Το Νο3 στο draft του NBA ήδη τον περιμένει (vids)

Ο Brandon Miller ξεχωρίζει φέτος στο NCAA με τις ομάδες του NBA να έχουν κυκλώσει το όνομα του πίσω από αυτά των Wembanyama και Henderson.

Οι Atlanta Hawks έχουν πετύχει την τέλεια ισορροπία (vids)

Όχι αγωνιστικά αλλά αυτά που συμβαίνουν είναι μοναδικά στα χρονικά και ακόμα και αν οι Hawks προσπαθούσαν θα ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθούν.

Edey: Καναδός γίγαντας σαρώνει τα πάντα στο NCAA (vids)

Ο Zach Edey (2.24 μέτρα) έχει κάνει το Purdue την νούμερο ένα ομάδα και το βραβείο του παίκτη της χρονιάς βρίσκεται ήδη στο τσεπάκι του.

Ήταν ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Σουδανός (vids)

Όχι δεν είναι ανέκδοτο, είναι οι Orlando Magic του Paolo Banchero (Ιταλός), του Franz Wagner (Γερμανός) και του Bol Bol (Σουδανός).

Hardaway Jr.: Βασικός και μονίμως «οπλισμένος» (vids)

Ο Tim Hardaway Jr. προωθήθηκε στην βασική πεντάδα των Mavericks για να «βομβαρδίσει» τα αντίπαλα καλάθια πίσω από την γραμμή του τριπόντου.

Ο πραγματικός AD δίνει νέα προοπτική στους Lakers (vids)

Μετά από μια διετία γεμάτη τραυματισμούς ο Anthony Davis παίζει ξανά βάσει των αληθινών δυνατοτήτων του και οι Lakers έχουν αλλάξει πρόσωπο.

Celtics: Η καλύτερη άμυνα έγινε η κορυφαία επίθεση (vids)

Αλλάζοντας την «ταυτότητα» τους από αμυντική σε επιθετική οι Boston Celtics κατά κοινή παραδοχή έγιναν η καλύτερη ομάδα του NBA.

Ο Shai Gilgeous-Alexander θέτει ένα κομβικό δίλημμα (vids)

O Gilgeous-Alexander συνεχίζει να εξελίσσεται σε βαθμό που σύντομα οι Oklahoma City Thunder δεν θα μπορούν να καλύψουν τις φιλοδοξίες του.

© 2018 - 2023 InBall — Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στην Κορυφή ↑