Κατηγορία

Μπάσκετ

Γερμανία: Η χρυσή συνταγή λέγεται προσαρμοστικότητα (vids)

Η Γερμανία έπαιξε το πιο σύγχρονο μπάσκετ και η δυνατότητα της να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κατάσταση την έφερε στην κορυφή του κόσμου.

Σερβία: Μισή αλλά ασυναγώνιστη σε τακτική και περηφάνια (vids)

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σερβία έφεραν στην επιφάνεια τα στοιχεία που την διακατέχουν ως κορυφαία μπασκετική σχολή της Ευρώπης.

Λετονία: Πάσα και πάλι πάσα, τρίποντο και αμείωτη ενέργεια (vids)

Η Λετονία εξελίχτηκε στην έκπληξη του Mundobasket εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το μπάσκετ που παίζει παρά τις σημαντικές απουσίες της.

Yago: Όταν «σφίγγουν τα γάλατα», αναλαμβάνει ο κοντός (vids)

Ο Yago dos Santos έχει ύψος 1.75 μέτρα και μετά το Γερμανικό Πρωτάθλημα δείχνει και στο Παγκόσμιο πως στα μεγάλα παιχνίδια «ψηλώνει» απότομα.

Οι Μπαχάμες μπήκαν με αξιώσεις στον χάρτη του μπάσκετ (vids)

Με τρία δυνατά ονόματα από το NBA στην σύνθεση τους οι Μπαχάμες άφησαν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων την πάνοπλη Αργεντινή και βλέπουν Παρίσι.

EuroBasket U20: Η Γαλλία δεν άφησε κανέναν να πάρει ανάσα (vid)

Η κατάκτηση του χρυσού στο EuroBasket κάτω των 20 ετών από την Γαλλία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο θρίαμβος της αθλητικότητας.

Metropolitans: Η άριστη διαχείριση ενός φαινομένου (vids)

Η Metropolitans μόνο κερδισμένη βγήκε (εντός και εκτός παρκέ) από την μία και μοναδική σεζόν που ο Victor Wembanyama φόρεσε την φανέλα της.

Denver Nuggets: Πρωτάθλημα με διαφορά μεγέθους (vids)

Οι Nuggets είναι για πρώτη φορά πρωταθλητές παίζοντας ένα μπάσκετ που συνδυάζει τα πάντα και χαρακτηρίζεται κυρίως από το μέγεθος τους.

Οι Heat εξέθεσαν τις «παιδικές ασθένειες» των Celtics (vid)

Οι Celtics έκρυβαν καλά τις κακές συνήθειες τους και αν μια ομάδα μπορούσε να τις φέρει στην επιφάνεια και να τις εκμεταλλευτεί ήταν οι Heat.

© 2018 - 2024 InBall — Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στην Κορυφή ↑