Κατηγορία

Ποδόσφαιρο

Steffen: Ένας κοντούλης που σκοράρει συνέχεια με το κεφάλι (vids)

Μπορεί ο Renato Steffen της Wolfsburg να έχει ύψος 1.70 μέτρα όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Η γαλλική ποδοσφαιρική «κολεξιόν» θα «φορεθεί» πολύ (vids)

Εφόσον δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν με με την γαλλική «κολεξιόν» να βρίσκεται μόνιμα στην επικαιρότητα.

1990: Το τελευταίο πρωτάθλημα της Liverpool (vids)

Προερχόμενη από μια χρονιά που είχε χάσει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της η Liverpool το 1990 ήταν αποφασισμένη να ανακτήσει τα πρωτεία στην Αγγλία.

2000: Μια θεότρελη χρονιά για το ισπανικό ποδόσφαιρο (vids)

Το 2000 στην Ισπανία είχε απρόσμενο πρωταθλητή, έναν αναπάντεχο υποβιβασμό, δύο ομάδες στον τελικό του Champions League και μια παλαβή πορεία στο Euro.

Οι ευρωπαϊκοί τίτλοι ήταν η «αποζημίωση» της Parma (vids)

Η Parma δεν έχει κατακτήσει ποτέ το πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά μέσα σε έξι χρόνια πήρε δύο φορές το UEFA Cup και μία το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ο Mario Jardel στην Πορτογαλία έβαζε γκολ με τη σέσουλα (vids)

Η απόκτηση του Mario Jardel το 1996 ήταν για την Porto σαν τον πρώτο αριθμό του λαχείου, αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός άφησε εποχή στα πορτογαλικά γήπεδα.

Το «Σιδηρούν Παραπέτασμα» έκρυβε το μεγαλείο του Oleg Blokhin (vids)

Στα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης τα κατορθώματα του Oleg Blokhin περιορίστηκαν αναγκαστικά πίσω από το «Σιδηρούν Παραπέτασμα».

Ο Van Basten στον Ajax έβαζε γκολ πιο γρήγορα και από την σκιά του (vids)

Άπαξ και ο Marco Van Basten σκόραρε στο ντεμπούτο του οι αντίπαλοι τερματοφύλακες δεν προλάβαιναν να μαζεύουν την μπάλα από τα δίχτυα τους.

Les Papinades: Τα γκολ του Jean-Pierre Papin είχαν όνομα (vids)

Ο Papin είχε την ικανότητα να σκοράρει με διάφορους περίτεχνους τρόπους σε σημείο που τα εντυπωσιακά τέρματα του είχαν αποκτήσει το δικό τους όνομα.

© 2018 - 2020 InBall — Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Στην Κορυφή ↑